Jeff, Esmee, Nora en Sofie

WIE ZIT ER ACHTER DE KOFFIEMOLEN?

Wij zijn Jeff (36) en Esmee (36) en zijn geboren en getogen in Noord-Holland. Esmee heeft haar hele leven in Alkmaar gewoond en Jeff woont daar sinds 2014 ook! Samen met onze dochter Nora (4) en Sofie (1) wonen wij aan de rand van het centrum van Alkmaar en kunnen wij onszelf echte kaaskoppen noemen.

Het begin van onze passie

20 jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet bij van der Valk, waar wij tijdens onze middelbare schoolperiode zijn begonnen in de bediening. 

Tussen onze avonturen bij diverse van der Valk hotels hebben wij twee lange reizen gemaakt naar verschillende werelddelen. Samen de wereld ontdekken is het mooiste wat er is. De natuur die we tegenkwamen was adembenemend, maar vooral de verschillende culturen ontdekken was voor ons heel waardevol. Omdat wij altijd op pad waren, zochten wij dagelijks even een moment van rust om de ervaringen door te nemen, te genieten van de plek waar wij waren en het fijnste moment van de dag te ervaren. Dit rustpuntje vonden wij altijd in een koffiebar/lunchroom. Vaak stopten wij voor een koffie met iets lekkers erbij, maar als wij echt even de tijd hadden dan genoten wij van een heerlijke lunch.

De droom ontstond...

Al snel ontstond de droom. Een eigen koffiebar/lunchroom, waar wij mensen het fijnste moment van de dag kunnen bezorgen! Een plek waar mensen even tot rust komen, serieuze gesprekken kunnen voeren, kunnen lachen en niet te vergeten genieten van heerlijke producten. In december '21 is deze droom werkelijkheid geworden, en hebben wij de Koffiemolen kunnen overnemen. Sindsdien genieten wij nog elke dag van dit avontuur!

Een portie geluk

Bij je kopje koffie of ander drankje geven wij je graag een gelukspoppetje. Wij wensen iedereen namelijk heel veel geluk. Zo dragen we hopelijk ons steentje bij aan een mooiere wereld!

Kom je bij ons langs?

Je kunt bij ons terecht voor van alles! Of je nou een locatie zoekt voor een vergadering met 20 collega's, je lekker wilt brunchen met vrienden of familie, een middag met je laptop in een gezellige omgeving wilt werken of gewoon langs wilt komen voor een kopje koffie, bij de Koffiemolen ben je van harte welkom!

ONS MENU

Dankjewel voor je bericht! We komen er zo snel mogelijk op terug :)

Ma t/m zat: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: 09.30 - 16.30 uur
Openingstijden met feestdagen zijn te vinden op Google. 

openingstijden

072-5825505

RESERVEREN?

Ritsevoort 26
1811 DN Alkmaar
info@dekoffiemolenalkmaar.nl

Contact

@dekoffiemolenalkmaar