Vergaderen en werken in huiselijke sfeer in hartje Alkmaar

Ben je op zoek naar een fijne werkplek of zoek je een bijzondere locatie voor je bijeenkomst, training, cursus, of brainstormsessie? Dan biedt de Koffiemolen Alkmaar verschillende mogelijkheden. Op onze 1e etage kun je ontspannen (flex)werken en onze zolderverdieping is exclusief te reserveren voor diverse gelegenheden.

DE OPTIES

Goede ideeën beginnen met goede koffie. En taart.

Je bent natuurlijk niet alleen voorzien van een fijne werkplek, maar uiteraard ook van koffie, thee, fris en veel meer! Je kunt a la carte bestellen, of we maken een speciaal vergadermenu op maat.

Onze vergaderruimte

TE HUUR per dag(deel) 

Onze zolderruimte (56m2) is volledig af te huren en is geschikt voor een gezelschap van 2 tot 20 personen. In het centrum gelegen en toch op minder dan 100m parkeren (Singelgarage). Wil je in een huiselijke sfeer en creatieve omgeving een bijeenkomst organiseren? De ruimte is voor verschillende doeleinden te reserveren. En dit alles natuurlijk met de lekkerste koffie, thee en zoetigheden van De Koffiemolen! Perfecte combinatie toch? 

Geïnteresseerd? Bel of mail ons, 072-5825505 / info@dekoffiemolenalkmaar.nl.

CONTACT

Rustige werkplekken

EVEN ERGENS ANDERS

Onze 1e etage is ruim opgezet en er hangt een fijne sfeer. Veel van onze gasten kiezen er dan ook voor om op de 1e etage te werken of te studeren. Dit combineren zij uiteraard met een heerlijk ontbijt, lunch of koffie met gebak. Want zeg nou zelf, af en toe moet jij jezelf toch trakteren tijdens een werkdag? 

Dankjewel, we hebben je bericht ontvangen! we komen er zo snel mogelijk op terug.

Ma t/m zat: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: 09.30 - 16.30 uur

openingstijden

072-5825505

RESERVEREN?

Ritsevoort 26
1811 DN Alkmaar
info@dekoffiemolenalkmaar.nl

Boek onze vergaderruimte

@dekoffiemolenalkmaar