Vergaderen, werken én feesten in huiselijke sfeer in hartje Alkmaar

Ben je op zoek naar een fijne werkplek of zoek je een bijzondere locatie voor je bijeenkomst, training, verjaardag, brainstormsessie, of babyshower? Dan biedt de Koffiemolen Alkmaar verschillende mogelijkheden. Op onze 1e etage kun je ontspannen (flex)werken en onze zolderverdieping is exclusief te reserveren voor diverse gelegenheden.

DE OPTIES

Een goede sfeer begint met koffie en taart. 

Je bent natuurlijk niet alleen voorzien van een fijne tafel of verdieping, maar uiteraard ook van koffie, thee, fris en veel meer! Je kunt a la carte bestellen, of we maken een speciaal menu op maat.

Onze zolder voor feesten en vergaderingen

TE HUUR per dag(deel) 

Onze zolderruimte (56m2) is volledig af te huren en is geschikt voor een gezelschap van 2 tot 20 personen. In het centrum gelegen en toch op minder dan 100m parkeren (Singelgarage). Wil je in een huiselijke sfeer en creatieve omgeving een bijeenkomst organiseren? De ruimte is voor verschillende doeleinden te reserveren. En dit alles natuurlijk met de lekkerste koffie, thee en zoetigheden van De Koffiemolen! Perfecte combinatie toch? 

Geïnteresseerd? Bel of mail ons, 072-5825505 / info@dekoffiemolenalkmaar.nl.

CONTACT

Rustige plekken voor werk of klein feestje

EVEN ERGENS ANDERS

Onze 1e etage is ruim opgezet en er hangt een fijne sfeer. Veel van onze gasten kiezen er dan ook voor om op de 1e etage te werken. Hier kun je ook heerlijk bijzondere momenten vieren met een wat kleiner gezelschap. Dit combineer je uiteraard met een heerlijk ontbijt, lunch of koffie met gebak. Reserveer hier een tafel zodat jullie zeker zijn van een plek.

Wat hebben wij al georganiseerd?

In de afgelopen jaren hebben wij al verschillende partijen gehad. Zo hebben wij diverse kinderverjaardagen op de 1e etage gevierd, een feest voor een 21e verjaardag georganiseerd en verschillende babyshowers. Ook hebben wij groepen verwelkomt die tijdens een familieweekend gezamenlijk wilde ontbijten, na een fietstour een welverdiende koffie & gebak pauze organiseerden of een groep jongeren die in de middag gezellig kwamen borrelen. 

Dankjewel, we hebben je bericht ontvangen! we komen er zo snel mogelijk op terug.

Ma t/m zat: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: 09.30 - 16.30 uur
Openingstijden met feestdagen zijn te vinden op Google. 

openingstijden

072-5825505

RESERVEREN?

Ritsevoort 26
1811 DN Alkmaar
info@dekoffiemolenalkmaar.nl

Reserveer een gezellige dag

@dekoffiemolenalkmaar